Menuja Ushqimore

Orari ynë i ushqimit ofron kohë që fëmijët të marrin pjesë si në aktivitete në grupe ashtu edhe në marrjen e ushqimit të duhur dhe natural për vitaminat që ju duhen.

Java 3

E Hënë

Mëngjesi I (7:30)

Qaj kamomil

Mëngjesi II (9:30)

Petulla me reçel dhe qaj

Dreka (11:30)

Lakër me mish viqi karrotë dhe speca

Zamra I (14:05)

Lëng me fruta

Zamra II (15:20)

Puding kakao të zier me qumësht

E Marte

Mëngjesi I (7:30)

Qumësht

Mëngjesi II (9:30)

Biskota me qumësht dhe banane

Dreka (11:30)

Sandwich me tuna dhe domate

Zamra I (14:05)

Sallatë me perime

Zamra II (15:20)

Kungull i zier me mjaltë

E Mërkurë

Mëngjesi I (7:30)

Qaj mente

Mëngjesi II (9:30)

Pogaqe me rrushë të thatë

Dreka (11:30)

Oriz me spinaq dhe mish pule

Zamra I (14:05)

Fruta sezonale

Zamra II (15:20)

Krekera të njelmët

E Enjte

Mëngjesi I (7:30)

Qumësht i ngrohtë

Mëngjesi II (9:30)

Rriske buke me krem djathë dhe ve të ziera

Dreka (11:30)

Krem supe peshku me miell misri

Zamra I (14:05)

Lëng portokalli

Zamra II (15:20)

Biskota me reçel portokalli

E Premte

Mëngjesi I (7:30)

Qaj me fruta mali

Mëngjesi II (9:30)

Supe me kungull

Dreka (11:30)

Gjellë me bizele karrote dhe domate

Zamra I (14:05)

Sallatë me fruta

Zamra II (15:20)

Muffins me fruta