Menuja Ushqimore

Orari ynë i ushqimit ofron kohë që fëmijët të marrin pjesë si në aktivitete në grupe ashtu edhe në marrjen e ushqimit të duhur dhe natural për vitaminat që ju duhen.

Java 3

E Hënë

Mëngjesi I (7:30)

Qumësht

Mëngjesi II (9:30)

Krem supe me brokoli

Dreka (11:30)

Gjelle me bizele dhe karrotë

Zamra I (14:05)

Molle e pjekur me mjaltë

Zamra II (15:20)

Kifle me reçel kumbulle

E Marte

Mëngjesi I (7:30)

Qaj me fruta mali

Mëngjesi II (9:30)

Rriske buke në ve të fërguara

Dreka (11:30)

Mish pule me perime

Zamra I (14:05)

Kompot me fruta

Zamra II (15:20)

Qumësht me oriz të zier

E Mërkurë

Mëngjesi I (7:30)

Qumësht

Mëngjesi II (9:30)

Drithëra të ziera me qumësht

Dreka (11:30)

Pizza me sos të domateve

Zamra I (14:05)

Karotë dhe patate te ziera me djathë

Zamra II (15:20)

Puding vanilje e zier me fruta mali

E Enjte

Mëngjesi I (7:30)

Qaj kamomil

Mëngjesi II (9:30)

Supe me perime

Dreka (11:30)

Oriz me spinaq

Zamra I (14:05)

Brokoli me djathë parmesan

Zamra II (15:20)

Kek me karrotë

E Premte

Mëngjesi I (7:30)

Qumësht I ngrohtë

Mëngjesi II (9:30)

Konfleksa me qumësht

Dreka (11:30)

Gjelle me mish viqi dhe bishtaja

Zamra I (14:05)

Fruta sezonale

Zamra II (15:20)

Krekera te njelmët