Menuja Ushqimore

Orari ynë i ushqimit ofron kohë që fëmijët të marrin pjesë si në aktivitete në grupe ashtu edhe në marrjen e ushqimit të duhur dhe natural për vitaminat që ju duhen.

Java 2

E Hënë

Mëngjesi I (7:30)

Qaj kamomili

Mëngjesi II (9:30)

Petulla me reçel fiku

Dreka (11:30)

Pasta me djathë dhe spinaq

Zamra I (14:05)

Fruta sipas sezonës

Zamra II (15:20)

Banana bred

E Marte:

Mëngjesi I (7:30)

Qumësht

Mëngjesi II (9:30)

Biskota me qumësht

Dreka (11:30)

Mish pule me karrote, kungulleshe dhe spece

Zamra I (14:05)

Smothie me banane dhe çokollatë

Zamra II (15:20)

Palpeta me xhem

E Mërkurë

Mëngjesi I (7:30)

Qaj me fruta mali

Mëngjesi II (9:30)

Supe me perime

Dreka (11:30)

Oriz me bizele

Zamra I (14:05)

Biskota te shkrifëta me qokollatë

Zamra II (15:20)

Fruta sezonale

E Enjte

Mëngjesi I (7:30)

Qumësht

Mëngjesi II (9:30)

Drithëra të ziera me qumësht

Dreka (11:30)

Gjelle me bishtja spece dhe qepe

Zamra I (14:05)

Tranguj te freskët

Zamra II (15:20)

Brume I fletëzuar me djath dhe jogurtë

E Premte

Mëngjesi I (7:30)

Qaj mente

Mëngjesi II (9:30)

Pogaqe me djathë dhe qumësht

Dreka (11:30)

Gjelle me peshk patate dhe karrota

Zamra I (14:05)

Frape me banane

Zamra II (15:20)

Ëmbelsirë me limon