Apliko Online

Mirësevini në Second Home School Prishtina.

Ne shpresojmë të njihemi me ju, fëmijën tuaj dhe familjen tuaj.

Rreth Nesh

Mësoni më shumë rreth planprogramit, komunitetit dhe procesit të aplikimit të Second Home School.
Kontakti

Aplikimi

Vazhdo me kompletimin aplikacionit për Second Home School
Apliko Tani

Cakto vizitë

Mësoni më shumë duke caktuar një vizitë me ekipin tonë.
Cakto Vizitë

Detajet e Prindërit

Detajet e fëmijut