Menuja Ushqimore

Orari ynë i ushqimit ofron kohë që fëmijët të marrin pjesë si në aktivitete në grupe ashtu edhe në marrjen e ushqimit të duhur dhe natural për vitaminat që ju duhen.

Java 1

E Hënë

Mëngjesi I (7:30)

Qumësht me çokollatë

Mëngjesi II (9:30)

Krem supe me karrota

Dreka (11:30)

Oriz integral me perime

Zamra I (14:05)

Fruta sipas sezonës

Zamra II (15:20)

Krekera te njelmët

E Marte

Mëngjesi I (7:30)

Qaj I frutave

Mëngjesi II (9:30)

Konfleksa me qumësht

Dreka (11:30)

Pite me miell misri dhe jogurt

Zamra I (14:05)

Lëng me rrepa dhe limon

Zamra II (15:20)

Qumësht oriz dhe kanelle

E Mërkurë

Mëngjesi I (7:30)

Qaj kamomoli

Mëngjesi II (9:30)

Rriske buke me reçel dhe qumësht

Dreka (11:30)

Gjelle me mish viqi dhe bizele

Zamra I (14:05)

Banane dhe rrush te thatë

Zamra II (15:20)

Keke klasik

E Enjte

Mëngjesi I (7:30)

Qumësht

Mëngjesi II (9:30)

Krofne me qaje

Dreka (11:30)

Gjelle me patate dhe perime

Zamra I (14:05)

Waffel me reçel molle

Zamra II (15:20)

Sallate me fruta

E Premte

Mëngjesi I (7:30)

Qaj mente

Mëngjesi II (9:30)

Tërshërë e zier me qumësht dhe mjaltë

Dreka (11:30)

Fasule e zier

Zamra I (14:05)

Lëng me boronica

Zamra II (15:20)

Kifle me djathë