Udhëtimi jonë

fillon

tani

Ne

jemi kopsht dhe fëmijëria është pasioni ynë.

Ne jemi të ngazëllyer dhe të kënaqur t’ju prezantojmë me edukatorët e mrekullueshëm, të pasionuar dhe të përkushtuar që punojnë në Second Home School. Ju lutemi, merrni një moment për të takuar “Familjen Tonë!” Ne e ftuam secilin prej tyre të përshkruajnë pse e duan punën me fëmijë.

Ne

takojmë fëmijë atje ku janë.

Eja

dhe shiko përreth.

Ne do të shpjegojmë gjithçka që ju intereson. Nëse keni ndonjë pyetje ose kërkesë, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni në formularët e mëposhtme duke plotësuar të dhënat dhe ne do t’ju kthehejmë përgjigjje sa më shpejt të jetë e mundur.

Prishtinë, 10000
Kosovë

Rruga e Gjeneralit
Lagjja NIC